Dogtraining Amsterdam

Dogtraining bij YouDog in Amsterdam


Ben je geïnteresseerd in een dogtraining bij YouDog in Amsterdam? Bij ons kun je een professionele begeleiding en hondentraining verwachten waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Onze hond is niet alleen een trouwe vriend, maar ook echt onderdeel uit van ons gezin. Een goede opvoeding en training is dan des te belangrijker. Zo voorkomen we niet alleen ongewenst gedrag, maar bouwen we ook een sterke onderlinge band op met onze viervoeter.

Bij een dogtraining bij YouDog in Amsterdam besteden we daarom niet alleen aandacht aan het trainen van jouw hond, maar leren we je ook hoe je het beste om kunt gaan met specifieke situaties. Heeft jouw hond een goede socialisatie training nodig? Of wil je jullie onderlinge band versterken door aan het werk te gaan met je hond? Dan ben je bij de dogtraining van YouDog in Amsterdam aan het juiste adres.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een hondentraining voor puppy’s, maar bieden we je ook ondersteuning in de omgang met herplaatsers, het socialiseren van je huisdier en hoe je samen met je volwassen hond kunt werken aan specifieke zaken. Onze dogtraining in Amsterdam kun je zowel als privé training volgen, maar natuurlijk ook in groepsverband.

Professionele dogtraining in Amsterdam

Bij YouDog in Amsterdam hebben we individuele aandacht hoog in het vaandel staan. Op deze manier kunnen we jou en je hond optimaal begeleiden naar een perfect eindresultaat. Juist daarom bestaat de dogtraining van YouDog in Amsterdam uit kleine groepen. Zo houden we de trainingen niet alleen overzichtelijk, maar is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen of onderlinge terugkoppeling.

Zeker voor honden die een intensieve training nodig hebben naar aanleiding van ongewenst gedrag of andere gedragsproblemen werkt dit prettig. Daarnaast worden de honden tijdens de training minimaal afgeleid en kunnen ze werken via een op maat gemaakt trainingsplan. De dogtraining van YouDog vindt plaats in kleine groepen op een overdekte locatie. Op deze manier wordt trainen op een diervriendelijke en veilige manier mogelijk gemaakt.

Omdat de groepen bij dogtraining in Amsterdam klein worden gehouden, bestaat er tevens de mogelijkheid om te kunnen trainen op andere locaties. Zo kan er beter worden ingespeeld op de trainingsbehoeften van de honden en kunnen eventuele probleemsituaties direct in de praktijk worden aangepakt. Ben je op zoek naar professionele dogtraining in Amsterdam? Neem dan eens vrijblijvend contact op met YouDog of maak direct een afspraak.