Green Dogwalk. Natuurlijk! Plezier voor je hond.

Verdient jouw hond ook regelmatig zijn plezier met zijn/haar vriendjes? Lukt het je zelf even niet om de gewenste tijd en aandacht aan je hond te besteden door bijv. lange werkdagen of verschillende diensten…wat de reden ook is, wij helpen je graag.

Met Green Dogwalk kun je als eigenaar rekenen op, betrouwbaarheid, deskundige begeleiding en flexibiliteit. Je hond kan rekenen op zorg, plezier en activiteiten op maat. En dit alles in een milieubewuste context

Tijdens het wandelen besteden we veel aandacht aan basis gehoorzaamheid en socialisatie. We werken aan het ‘hier komen’, zodat de hond uiteindelijk leert regelmatig ‘in te checken’. In de bus leren we de honden aan netjes op hun beurt te wachten. En tijdens het spel houden wij de goede balans en onderlinge omgang nauwlettend in de gaten. Zien wij tijdens het lopen afwijkend gedrag bij je hond: veel plassen, moeite met poepen of iets dergelijks. Dan zullen we je dat direct laten weten.

De groepssamenstelling van de honden wordt voornamelijk bepaald op basis van karakter, leeftijd en gezondheid van de honden.

Green Dogwalk is een uitlaatservice+, met het groene ondernemen als onderliggend gedachtengoed.. Middels aangepaste bussen, die op milieuvriendelijk brandstof rijden, worden de honden thuis opgehaald. Met een groep van max. Acht honden rijden we naar een wandelgebied waar de honden lekker los van de lijn kunnen rennen en spelen. Na afloop worden de honden weer zo schoon mogelijk thuisgebracht. Rust en onderling respect staat centraal bij alle activiteiten die we doen.

Het werkgebied van Green Dogwalk is Amsterdam West, Nieuw-West en Zuid, Oud-Zuid en Rivierenbuurt.