Werkwijze Green Dogwalk

Voordat we met je hond gaan wandelen kom ik eerst bij je thuis langs voor een korte kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we de benodigde wetenswaardigheden van je hond(en). Wat is zijn/haar favoriete spel? Hoe is hij/zij in de omgang? Is er sprake van een allergie? Op die manier krijg ik een goed beeld van je hond.

Daarnaast bespreken we ook de privacy policy en algemene voorwaarden. Het is voor je eigen hond, maar ook voor de andere honden belangrijk dat alle honden zijn ingeënt en worden behandeld tegen wormen, vlooien en teken. Tevens is een WA verzekering ook belangrijk. Je weet namelijk maar nooit.

Als je een goed gevoel hebt en van Green Dogwalk gebruik wil gaan maken, dan tekenen we gezamenlijk de overeenkomst en het sleutelcontract. Tevens maken we afspraak over eerste moment van meelopen en overdracht van de reservesleutel.

In eerste instantie deel ik je hond in, in de voor hem/haar meest geschikte groep. Op die manier kan hij lekker wennen aan de dynamiek van de uitlaatservice. Als dit goed gaat, wordt je hond ingedeeld op gewenste dag(deel) zoals besproken wordt tijdens het intakegesprek. Wijzigen van dagdeel kan altijd in onderling overleg. Welzijn van de hond staat bij deze altijd voorop.

Na de wandeling brengen we je hond ook weer netjes thuis. In alle bussen zijn handdoeken en karaf water aanwezig om ervoor te zorgen dat de eerste tekenen van plezier niet direct door je hele huis zichtbaar zijn. Met Green Dogwalk kun je als eigenaar rekenen op betrouwbaarheid, deskundige begeleiding en flexibiliteit. Je hond kan rekenen op zorg, plezier en activiteiten op maat.