Aanbod Green Dogwalk

Soms lukt het even niet om de gewenste tijd en aandacht aan je hond te besteden: lange werkdagen, verschillende diensten, een blessure.. wat de reden ook is, ik help je graag.
Met Green Dogwalk kun je als eigenaar rekenen op betrouwbaarheid, deskundige begeleiding en flexibiliteit. Je hond kan rekenen op zorg, plezier en activiteiten op maat.

Tijdens het wandelen besteed ik kort aandacht aan basis gehoorzaamheid bijvoorbeeld het hier-komen en ook zit en blijf. Goede balans in spel en onderlinge omgang zijn ook elementen die ik in de gaten houd.

Ik zorg voor wandelen en/of activiteiten op maat, gewoon bij jou in de buurt. Of lekker naar het bos of losloopgebied met de andere honden in de speciaal aangepaste bussen.

Met Green Dogwalk heb ik ervoor gekozen om groen te ondernemen. Dit betekent dat de bus waarmee ik de honden ophaal op groengas rijdt, ik biologisch afbreekbare poepzakjes gebruik en recycle daar waar het kan. Green Dogwalk is de eerste hondenuitlaatservice in Nederland die hiervoor kiest. Ook maatschappelijk ondernemen is iets waar ik aandacht aan wil besteden.

Het werkgebied van Green Dogwalk is Amsterdam West, Nieuw-West en Zuid, Oud-Zuid en Rivierenbuurt.

 

Meer weten?
Neem gerust telefonisch contact met me op via: 06 21 55 21 54.
Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.