HondenTuinen

De Hondentuinen; Jouw hond van huis en toch thuis!

De YouDog HondenTuinen zijn gelegen in Noord-Limburg. In het natuurgebied de Maasduinen.

Je hond krijgt professionele begeleiding en verzorging en ondertussen leert je hond spelenderwijs.  Regelmatig bewegen en contact met soortgenoten is uitermate belangrijk voor de fysieke- en geestelijke gezondheid van je hond. De honden verblijven in ons geheel omheinde tuin. Deze tuin biedt voor elke hond wat wils. Ook wordt er regelmatig een wandeling met ze gemaakt of een spelletje met ze gedaan.
Door kennis, ervaring en inzicht proberen wij een natuurlijke sfeer te creëren tussen de honden zodat de honden in goede harmonie met elkaar omgaan.

In December 2019 was er een mooie reportage te zien van de HondenTuinen bij het SBS 6 programma Holland van Boven.  Deze reportage geeft een kleine impressie van de HondenTuinen…kijk snel hieronder…


YouDog DEF van Dutch Content Productions.

Waterworld

Spelen met water is wat nagenoeg elke hond graag doet. Doldwaas duiken of gewoon rustig pootje baden. In de HondenTuinen is een zwemvijver waar de honden onder toezicht lekker door het water kunnen ravotten of gewoon lekker chillen. Ieder hond geniet op z’n eigen manier.

Wildpark

Kuilen graven, bergje op en af, door het hoge gras rennen….sommige honden geniet er van! Dat kan in het Wildpark van de HondenTuinen.

The Field

Het grasveld is ideaal om lekker achter elkaar aan te rennen, te rollebollen of om gezamenlijk oefeningen te doen…Spelenderwijs leren…veel honden vinden het geweldig!

 

 

 

Dogzzzzzzz

Na al dat ravotten en spelenderwijs leren komt er ook een tijd om te rusten. In de comfortabele slaapzaal heeft je hond z’n eigen plek om te relaxen. Vindt hij/zij het spannend om alleen te slapen? Er is vast altijd wel een buddie waar hij/zij zijn bedje mee kan delen. Uiteraard zijn alle plekjes voorzien van een schoon kussen en zorgt gepaste muziek en geurtherapie voor een rustgevende sfeer.

Voor welke honden?

De HondenTuinen heeft voor elke hond wat wils. Jong of oud, wild of rustig…Door de verschillende gebieden en professionele begeleiding kan iedere hond op z’n eigen manier genieten. Daar waar nodig en mogelijk, houden we rekening met individuele wensen van de hond.

Via verschillende social mediakanalen houden we je op de hoogte van het plezier van je hond. Je kunt met een gerust hart naar je werk, met vakantie of op zakenreis.

Human Spot
Theorielessen lezingen en workshops worden gegeven in een overzichtelijk, aangename theorieruimte die van alle gemakken is voorzien. Dit zijn lessen die wij zelf geven, maar deze ruimte wordt ook beschikbaar gesteld voor lezingen of workshops van andere kynologische professionals. 

Walbeckerweg 4
5856 CM, Wellerlooi