Puppytraining Amsterdam

Puppy training bij YouDog in Amsterdam


Wil je graag met jouw puppy op training bij YouDog in Amsterdam? We ondersteunen je graag bij het socialiseren en opvoeden van jouw jonge hond. Een pup leert zeker in de eerste maanden van zijn of haar leven enorm snel. Reden te meer om daar op een goede manier gebruik van te maken. Een goede socialisatie voorkomt immers problemen op latere leeftijd of ongewenst gedrag. Bij YouDog in Amsterdam werken we graag samen met jou aan een goede basis en toekomst van jouw puppy.

We besteden niet alleen aandacht aan de basisbeginselen van de opvoeding, maar versterken hiermee ook de band tussen jou en het nieuwe gezinslid. Met een goede solide basis kun je niet alleen rekenen op een fijne goed opgevoede hond, maar leer je als eigenaar ook bepaalde gedragingen herkennen. In de puppy training van YouDog in Amsterdam besteden we namelijk ook aandacht aan het herkennen van ongewenst gedrag en hoe je hier op de juiste manier mee om moet gaan.

Aspecten zoals het goed en sociaal leren omgaan met andere honden, het wennen aan vreemde geluiden situaties en diverse gehoorzaamheid-oefeningen komen tevens aan bod. Hierbij kun je denken aan commando’s zoals blijf, zit of het meelopen aan de lijn. Wil je weten wat de puppy training van YouDog in Amsterdam kan bijdragen aan de opvoeding van jouw jonge hond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Puppy training in Amsterdam. Waarom is dat belangrijk?

Er zijn veel mensen die het trainen van hun pup overslaan. Vaak zijn ze tevreden als een pup zijn behoefte op kan houden en zindelijk is. Toch is een puppy training van groot belang op de toekomst van de hond en zijn plaats binnen het gezin. Zeker in de eerste levensfase van de pup is een correcte begeleiding van groot belang. Door ze kennis te laten maken met verschillende situaties creëren we fijne en betrouwbare honden die veel minder risico lopen op het vertonen van ongewenst gedrag.

De basis van een goed gesocialiseerde hond begint al in de eerste weken van het leven van de pup. Vanaf 9 weken is het tijd om de jonge hond verder op te leiden. We laten ze wennen aan vreemde geluiden, leren ze sociaal om te gaan met soortgenoten en brengen ze de basiscommando’s bij. Daarnaast is er bij de puppy training van YouDog in Amsterdam ook een belangrijke taak voor de eigenaar weggelegd.

Doordat we persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan leren we je ook om te gaan met een aantal praktische zaken. Hierbij kun je denken aan hulp bij het zindelijk maken, het herkennen van bijt- of ongewenst gedrag en de pup laten wennen aan reizen en alleen zijn. Ben je geïnteresseerd in een puppy training bij YouDog in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.