Training Centre Noord-Limburg : Flexibel op maat bezig met je hond

In de HondenTuinen is het YouDog Training Centre gelegen. Hier helpen we je mee aan de socialisatie van je hond of geven we je tips voor de gedragsverandering waar behoefte aan is, binnen het gezin en jou leven. Je ontvangt handvatten in de vorm van theoretische kennis en praktische oefeningen. En uiteindelijk ontdek je, dat het leuk is om samen met je hond bezig te zijn.

Wij zijn we van mening dat het niet ophoudt met een klasje van 10 weken volgen. Sterker nog: dan begint het vaak. Door een hoeveelheid lessen te verdelen over een langere periode kun je als eigenaar een nog beter beeld krijgen van wat jij en je hond nog nodig hebben om een fijn leven samen te hebben. Wij stellen samen met jou een trainingsplan op, verdeeld over langere periode (max 1 jaar) dat goed past naast alle andere activiteiten die er nog zijn. Professionaliteit gaat samen met flexibiliteit. 

Al onze trainingen zijn anders dan de ‘normale’ trainingsprogramma’s.

Modulaire opzet
Wij werken met drie modules zodat jij kan instappen in het onderdeel dat jou aanspreekt.

Pupillen
Studenten
Profi’s

Training op maat
Geen vast cursus van 10 weken in grote groepen, maar in kleine groepen werken aan het aspect waar jij en jouw hond behoefte aan hebben.

Flexibel
Bepaal zelf, of samen met ons, hoeveel lessen je voor welk doel wilt gebruiken en wanneer je deze lessen wilt inplannen.

Bijvoorbeeld:
Je bent gelukkige eigenaar van een puppy. In plaats van puppyklas, basisklas en vervolg in een vast stramien te volgen, kun je bij ons alle benodigde lessen verdelen zodat de lessen in jouw planning passen. Wil je naar 6 lessen ff tijdje thuis aan de slag en daarna weer met nieuwe uitdagingen naar het klasje? dat kan.

Of je gaat twee weekjes met vakantie en wil toch heel graag de lessen volgen? Dat kan ook. Bespreek data en welke oefeningen je graag wil doen en samen maken we een trainingsplan voor het hele jaar.

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl