Werkwijze Training Centre

Modulair
Omdat niet alle honden hetzelfde zijn en ook anders leren, werken we met drie modules. Door te werken volgens deze drie modules kun je gericht aan de slag met hetgene je als eigenaar graag wil. Door persoonlijk en flexibel te werken behouden we focus om de gestelde doelen sneller en beter te bereiken.

Per les
Het eerste deel van de les werken we aan gezamenlijke oefeningen die we vooraf hebben besproken. Daar waar het van toepassing is bespreken we de bijbehorende theorie.
Het tweede deel van de les geeft ruimte om te werken aan individuele doelen. Deze individuele doelen hebben we ook vooraf samen besproken. Heb je geen specifieke doelen? Geen probleem. Dan zorgen wij voor gepaste oefeningen waar je samen met je hond mee aan de slag kunt. Tijdens de lessen krijg je ook uitleg over onderliggende emoties en bijbehorend gedrag. Op die manier kun je grote ongewenste gedragsproblemen tijdig signaleren en/of voorkomen.

Locatie voor de groepstrainingen en privé trainingen is:

YouDog HondenTuinen
Walbeckerweg 4
5856CM Wellerlooi (Bergen)

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl