Werkwijze Training Centre

Thematisch en modulair
Omdat niet alle honden hetzelfde zijn en ook anders leren, werken we met thema’s. Door te werken met thema’s kun je gericht aan de slag met hetgene je als eigenaar graag wil. Elk thema bestaat uit een of twee modules zodat je binnen het thema gericht kunt kiezen waar je met je hond aan wilt werken. Door modulair te werken behouden we focus om zo de gestelde doelen sneller en beter te bereiken.

Socializing
Transforming
Building the Basics
Becoming a DreamTeam
Fun in soon many ways
New member in the family

Per les
Het eerste deel van de les werken we aan gezamenlijke oefeningen die we vooraf hebben besproken. Daar waar het van toepassing is bespreken we de bijbehorende theorie.
Het tweede deel van de les geeft ruimte om te werken aan individuele doelen. Deze individuele doelen hebben we ook vooraf samen besproken. Heb je geen specifieke doelen? Geen probleem. Dan zorgen wij voor gepaste oefeningen waar je samen met je hond mee aan de slag kunt. Tijdens de lessen krijg je ook uitleg over onderliggende emoties en bijbehorend gedrag. Op die manier kun je grote ongewenste gedragsproblemen tijdig signaleren en/of voorkomen.

We geven de trainingen vanaf twee locaties:

in buurthuis de Anker
Jacques Veltmanstraat 427
1065 DC Amsterdam
YouDog HondenTuinen
Walbeckerweg 4
5856CM Wellerlooi (Bergen)

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl