Socializing & Transforming

De opvoeding van je pup en hond moet vooral gericht zijn op het creëren van een goede relatie tussen jullie beiden. Daarnaast is het belangrijk dat je leert je hond te begrijpen zodat je je hond kunt helpen goed te functioneren in gezin en maatschappij. Opvoeden en trainen gaan gezamenlijk op. Door te weten hoe de verschillende leerprincipes werken, heb je meerdere manieren in handen om het gedrag van je hond te beïnvloeden.

Socializing ( ook bekend als puppyklas)
Deze lessen zijn vooral gericht op puppy’s vanaf 10 weken. In deze lessen geven we jou als eigenaar handvaten om je hondje de eerste kennismakingen met de ‘grote mensen wereld’ zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tijdens deze lessen komt ook de nodige theorie aan de orde. Hoe leert een hond? Hoe communiceren ze?

Transforming ( beginnersklas voor herplaatsers)
Deze lessen zijn bedoeld voor honden die voor jou, al een ander huis hebben gehad, of die uit een ander land komen. Deze honden hebben al verschillende ervaringen en referentiekaders waardoor het werken en trainen met deze honden nèt ff anders is als met een puppy.

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl