Fun is so many ways

Spelen met je hond is zo veel meer dan af en toe met een balletje of flos gooien of een frisse neus halen in het wandelgebied. Samen leuke dingen ondernemen zorgt voor een nog intensere relatie. Jullie worden echte maatjes!! Tijdens het spel gaat communicatie tussen jou en je hond ook gewoon door…Ook hier geldt: wanneer doe je wat (of juist niet) om te voorkomen dat je ongewenst gedrag bekrachtig. In deze module leer je op verschillende manieren spelen met je hond.

Obedience & Control

Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met gehoorzaamheid en zelfbeheersing in combinatie met een glimlach. Samen actief, samen plezier.

So you think you can dance

Stelen jullie de show tijdens het volgende verjaardagsfeestje? Wil je dat jouw hond de deur dicht doet? Of dat hij de lade met speelgoed zelf opent? Of dat hij tussen je benen doorloopt en over een horde springt? We gaan samen aan slag om zoveel mogelijk op verantwoorde manier plezier te maken.

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl