Profi’s

Deze module is voor het echte hond-eigenaar dreamteam, dat steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Maar… ook voor de eigenaren die een stok achter de deur nodig hebben om op al die opgedane kennis en oefeningen, te onderhouden of weer ff op te frissen. De flexibele opbouw maakt het mogelijk dat we aan gerichte doelen kunnen werken op de momenten die jou als eigenaar het beste uitkomt.

Specifieke oefeningen die tijdens deze module aan de orde kunnen komen

Spelen met je hond is zo veel meer dan af en toe met een balletje of flos gooien of een frisse neus halen in het wandelgebied. Samen leuke dingen ondernemen zorgt voor een nog intensere relatie. Jullie worden echte maatjes!! Tijdens het spel gaat communicatie tussen jou en je hond ook gewoon door…Ook hier geldt: wanneer doe je wat (of juist niet) om te voorkomen dat je ongewenst gedrag bekrachtig. Met deze oefeningen leer je op verschillende manieren spelen met je hond.

Obedience & Control

Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met gehoorzaamheid en zelfbeheersing in combinatie met een glimlach. Samen actief, samen plezier.

So you think you can dance

Stelen jullie de show tijdens het volgende verjaardagsfeestje? Wil je dat jouw hond de deur dicht doet? Of dat hij de lade met speelgoed zelf opent? Of dat hij tussen je benen doorloopt en over een horde springt? We gaan samen aan slag om zoveel mogelijk op verantwoorde manier plezier te maken.

Ook in deze module besteden we aandacht aan stukje Health & care; de lichamelijke conditie van je hond kan namelijk van invloed zijn op zijn gedrag.

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl