Cursussen

Andere aanpak
In het YouDog Training Centre Amsterdam werken we op een overdekte locatie in kleine groepjes van max. 4 deelnemers met hond. Dit heeft als voordeel dat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht, onderlinge feedback, zijn de lessen overzichtelijker en kunnen we indien gewenst, gezamenlijk oefenen op een andere locatie. Tijdens de les krijg je ook uitleg over onderliggende emoties en bijbehorend gedrag. Op die manier kun je grote ongewenste gedragsproblemen tijdig signalen en/of  voorkomen.

Thema’simg_0420
We werken vanuit vier thema’s:
1. Building the Basics
2. Fun in soon many ways
3. Socializing & Transforming
4. New member in the family

 

img_9505Modules
Elk thema bestaat uit twee verschillende modules zodat je gericht kunt kiezen waar je met je hond aan wilt werken. Elke module bestaat uit 6 lessen waarvan de inhoud in onderling overleg wordt ingevuld.

Privé trainingen
Uiteraard is het ook mogelijk om een privé training te plannen. Vul hiervoor het contactformulier in.

Voordat we met de privétraining aan de slag gaan stuur ik je eerst een korte vragenlijst per mail. Op basis van de antwoorden kan ik al een inschatting maken voor de opbouw van het trainingsplan.

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we de vragenlijst en alle overige benodigde zaken en gezamenlijk stellen we dan een trainingsplan samen.

Kosten
Elke privéles duurt circa 60 minuten en kost 40 euro per les.