Skip to content

Hondenpension Limburg

YouDog hondenpension Limburg

YouDog hondenpension in Limburg biedt jou een service met als belangrijkste doel jou en je huisdier de nodige gemoedsrust te geven tijdens jouw afwezigheid. Als je terugkomt, zal je je hond aantreffen in perfecte gezondheid en zal hij niets van zijn aangeleerde gewoontes verloren hebben.

Hondenpension Limburg

Professionele begeleiding

Bij YouDog hondenpension werken alleen maar professionals. Je mag er zeker van zijn dat je je hond kan achterlaten in een pension met een huiselijke sfeer. We hebben alleen maar eersteklas personeel in dienst dat kan zorgen voor een persoonlijke begeleiding op maat. Hun ervaring stelt ze in staat om de behoeften van je huisdier beter te begrijpen. De honden krijgen professionele begeleiding, waardoor de sfeer de hele dag goed is. Er is een goede balans tussen activiteiten met de honden en rust.

Evenwicht tussen spel en rust

YouDog hondenpension Limburg gelooft sterk in permanente educatie voor je hond. Dit gebeurt op een speelse manier. De balans tussen spel en rust is perfect in evenwicht. Het is onze prioriteit om je hond net zoveel liefde en aandacht te geven als je dat zou doen. Voor zijn rust moet de hond niet in een kennel, maar krijgt een eigen slaapbox. Ons doel is om de gezondheid en het welzijn van je huisdier in stand te houden.

Hondenopvang Limburg

Je hond zal niet vereenzamen in YouDog hondenpension Limburg

Socialisatie bij de honden staat centraal. Het doel van socialisatie is dat een hond bekend raakt met de wereld om hem heen. Socialisatie vindt dus plaats op mensen en andere honden. De honden krijgen de mogelijkheid om samen te spelen en elkaar beter te leren kennen. In de HondenTuinen kan een hond rennen op het grote veld, kuilen graven in het Wildpark of lekker een duik nemen in Waterworld. Wij zorgen voor professionele begeleiding en rust.

Uitstekende communicatie met YouDog hondenpension Limburg

We zijn hier om je een geweldige verzorging voor je hond te bieden. Dit gebeurt niet alleen door de beste verzorging, maar ook met een goede klantenservice. We geloven sterk in open communicatie en houden de klant op de hoogte in geval van nood.

Opvolging van het verblijf bij YouDog

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat we feedback krijgen, dus we vragen om een beoordeling van je ervaring met YouDog hondenpension in Limburg. We moedigen onze klanten ten zeerste aan om ons te laten weten wat ze leuk vonden aan het verblijf van hun dier en welke suggesties ze kunnen hebben.

Heb je vragen over het hondenpension Limburg?

Je kunt altijd bellen of mailen | 06-21 55 21 54 | info@youdog.nl | Ons hondenpension is gelegen aan de Walbeckerweg 4 in Wellerlooi.

De mogelijkheden bij YouDog

Klanten aan het woord