Skip to content

Over ons

Visie en missie

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehoden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Missie

‘Life and Learn by Leading’

YouDog begeleidt en informeert eigenaren op een professionele manier over de opvoeding en het gedrag van de hond. Ons team zorgt ervoor dat de theorie met praktische tips wordt aangevuld, zodat alle opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Een goed begrip tussen baas en hond zorgt ervoor dat je direct kan inspelen op bepaalde (ongewenste) situaties.

Ons team

Heidi

Mijn naam is Heidi Nollé. In 2014 heb ik mijn kantoorbaan opgezegd en heb ik van mijn passie mijn professie gemaakt. De start van mijn eigen bedrijf YouDog. Met diverse opleidingen en cursussen aan de Martin Gaus Academy als Kynologisch Gedragstherapie, Kynologisch Instructeur en EHBO voor honden heb ik mijzelf professioneel opgeleid. Om jouw hond altijd de beste zorg en begeleiding te geven volg ik nog steeds regelmatig trainingen, workshops, lezingen en webinars.

Mijn benadering is om het dier vanuit positieve bekrachtiging te benaderen. Belonen werkt beter dan straffen. En in alle activiteiten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het individu van de hond en houden we de emotionele status van je hond in de gaten.

Samen met mijn team werk ik met veel plezier aan de groei en ontwikkeling van jouw hond. YouDog voor de beste relatie met je hond.

Pascalle Vergeldt

Hoi, mijn naam is Pascalle Vergeldt en woon met mijn man in Lottum. Zelf hebben we 2 viervoeters. Harvey, de Tervuerense herder en Lex, de Golden Retriever.

Ik ben bij YouDog terechtgekomen doordat Harvey bij Heidi op vakantie ging. Aan de foto’s die ze stuurde van Harvey, kon ik zien dat hij het enorm naar z’n zin had. Hij blij, wij blij….

Mijn droom begon: wat zou het fijn zijn om daar te werken. En in okt. 2021 was het zover, ik mocht van mijn liefde voor hondjes mijn werk maken. Samen met Heidi bezorgen wij de viervoeters een leuke dag.

Simone Leipsig

Hallo ik ben Simone…. ik ben vanaf april 2022 een nieuwkomeling bij YouDog. Ik help bij YouDog met de puppyparty en help Heidi met administratieve werkzaamheden. Ik woon samen in Arcen met mijn vriend en 2 bonuskinderen en een lieve, eigenwijze tollerdoodle genaamd Funs, die ook geregeld te zien is bij Heidi….

Ik hoop jullie allemaal te leren kennen en te ontmoeten bij YouDog ….met name jullie lieve viervoeters alle namen onthouden van jullie viervoeters is nog wel een dingetje maar hoop dat dit t.z.t. beter wordt….;)Tot gauw, we zullen elkaar vast tegenkomen bij YouDog…

Ruby van der Pol

Hoi ik ben Ruby van de Pol. Ik woon in Groesbeek. Sinds Heidi gestart is met de HondenTuinen ben ik er werkzaam als hondentrimster. Ik ben in 2014 begonnen met de opleiding honden trimmen aan het HKI. Ik heb stage gelopen in een trimsalon en ben in 2018 geslaagd. Ik vind het leuk om honden te trimmen om ze weer mooi te maken voor de baas maar ook zo dat de hond zich erna weer lekker voelt. Graag hoop ik u een keer te zien!

Ilse Verkaart

Mijn naam is Ilse Verkaart. Ik heb momenteel een kruising Appenzeller van twee jaar. Van mijn eerste zakgeld kocht ik al boeken over honden en hun gedrag. Veel later ben ik diverse opleidingen en cursussen bij Dogvision tot Kynologisch instructeur en gedragstherapeut voor honden gaan volgen.

De ontwikkelingen op hondengebied volg ik nog steeds met grote interesse. Ik zie elke combinatie van baas en hond als een aparte puzzel. Vooral als de puzzelstukje niet helemaal passen vind ik het een uitdaging om het passend te krijgen. Ik vind het heel boeiend om de baas inzicht te geven wat zijn gedrag voor effect heeft op de hond. Een hond heeft geen knop om zijn gedrag één, twee, drie te laten veranderen. Maar er zijn wel legio mogelijkheden om gedrag om te buigen. Ondanks dat ik veel ervaring heb met trainen van baas en hond, heb ik minder ervaring met de interactie van honden onderling. Daarom vind ik het geweldig om bij YouDog tussen de honden te lopen en ook hier weer te puzzelen hoe in elke weide de beste combinaties gemaakt kunnen worden.

Partners

Samenwerking met professionele partijen maakt het voor mij mogelijk om gewenst kwaliteit te kunnen blijven leveren.

Klanten aan het woord