Skip to content

Klanten aan het woord

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Diana Denissen schreef op 16 maart 2023 om 14:48
Onze Maylo vandaag naar de pupy party geweest wat heeft hij het leuk gehad. Ligt nu lekker te slapen. Dankjewel Heidi voor de goede zorgen van Maylo
Saskia schreef op 11 februari 2023 om 00:23
Lieve heidie, de 2 bandieten van mij komen maar wat graag bij. Als ik thuis zeg kom jongens we gaan naar heidie staan ze al bij de voordeur. De oudste begint een beetje van ik blijf liever thuis bij jou maar als hij eenmaal daar is is hij blij. Al dat geknuffel vind hij zo fijn. En onze grote die vind het maar wat fijn dat hij zo kan rennen en spelen met de andere honden. Samen komen ze zoooo graag. Dank je lieve heidie.
Melanie schreef op 17 januari 2023 om 14:24
Kayla (Amerikaanse Akita) gaat al vanaf dat ze pup is naar Heidi. Het is een hele lieve, rustige hond die het liefst de hele dag met mensen knuffelt. Ze is heel onzeker en vindt het spannend met andere honden… ook al oogt ze heel groot en stoer 😉 Heidi kijkt altijd echt goed naar hoe Kayla zich voelt (heeft ze zin om te spelen, wilt ze liever rustig de wei in, wil ze knuffelen…) en gaat daar dan op in, zodat Kayla niet over haar grenzen gaat en geïrriteerd wordt of onrustig. Heidi neemt de tijd om Kayla uit te dagen (door de band, met een bal of iets anders leuks) en speelt met haar… Als wij op vakantie gaan, laten we Kayla al jaren met een gerust gevoel achter bij Heidi en dan krijgen we altijd leuke berichtjes en foto’s zodat we weten hoe het gaat. Een Akita is wat dat betreft geen makkelijke hond (met andere honden) maar zelfs Kayla heeft vriendjes waar ze mee speelt. Thnx 2 Heidi! Wij vakantie…. Kayla vakantie …. !