Tarieven

Training Centre

Al onze trainingen zijn anders dan de ‘normale’ trainingsprogramma’s.

Thematische opzet
Wij werken met gerichte thema’s zodat jij kan instappen in het onderdeel dat jou aanspreekt.

Training op maat
Geen vast cursus van 10 weken in grote groepen, maar in kleine groepen werken aan het aspect waar jij en jouw hond behoefte aan hebben.

Flexibel
Bepaal zelf, of samen met ons, hoeveel lessen je voor welk doel wilt gebruiken en wanneer je deze lessen wilt inplannen.

Bijvoorbeeld:
Je bent gelukkige eigenaar van een puppy. In plaats van puppyklas, basisklas en vervolg in een vast stramien te volgen, kun je bij ons alle benodigde lessen verdelen zodat de lessen in jouw planning passen. Wil je naar 6 lessen ff tijdje thuis aan de slag en daarna weer met nieuwe uitdagingen naar het klasje? dat kan.

Of je gaat 2 weekjes met vakantie en wil toch heel graag de lessen volgen? Dat kan ook. Bespreek data en welke oefeningen je graag wil doen en samen maken we een trainingsplan voor het hele jaar.

Maak zelf de verdeling van het aantal lessen over de mogelijke thema’s. Naast professionaliteit bieden we ook de flexibiliteit. 

Jaarabonnement van 10 lessen €20,95 per maand of eenmalig € 225,00
Jaarabonnement van 25 lessen € 49,95 per maand of eenmalig € 545,00
Jaarabonnement van 35 lessen € 57,95 per maand of eenmalig € 670,00
One-on-One privéles € 50,00 per les

Heb je interesse? of zijn er nog vragen? neem gerust contact op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@youdog.nl

——

Tarieven Green Dogwalk

1 of 2 keer per week € 19,00 *
Meer dan 3x per week € 18,00 *

* per walk