Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
42 berichten.
Dorien schreef op 15 september 2023 om 18:42
Vanavond na de zomervakantie weer lekker maar de cursus geweest learn& Fun. Balou is een angstig hondje maar van Heidi krijgen we zeer goede tips en het is zo leuk en gezellig om samen te werken. Ondanks dat Balou bang /onzeker is vind ze het leuk en wordt ze toch wel wat vrijer tijdens de les. Dank je wel Heidi we gaan gezellig verder met de cursus pootje Balou
Diana Denissen schreef op 16 maart 2023 om 14:48
Onze Maylo vandaag naar de pupy party geweest wat heeft hij het leuk gehad. Ligt nu lekker te slapen. Dankjewel Heidi voor de goede zorgen van Maylo
Saskia schreef op 11 februari 2023 om 00:23
Lieve heidie, de 2 bandieten van mij komen maar wat graag bij. Als ik thuis zeg kom jongens we gaan naar heidie staan ze al bij de voordeur. De oudste begint een beetje van ik blijf liever thuis bij jou maar als hij eenmaal daar is is hij blij. Al dat geknuffel vind hij zo fijn. En onze grote die vind het maar wat fijn dat hij zo kan rennen en spelen met de andere honden. Samen komen ze zoooo graag. Dank je lieve heidie.

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?