Skip to content

HondenTuinen

De Hondentuinen; Jouw hond van huis en toch thuis!

De YouDog HondenTuinen zijn gelegen in Noord-Limburg. In het natuurgebied de Maasduinen.

Je hond krijgt professionele begeleiding en verzorging en ondertussen leert je hond spelenderwijs. Regelmatig bewegen en contact met soortgenoten is uitermate belangrijk voor de fysieke- en geestelijke gezondheid van je hond. De honden verblijven in ons geheel omheinde tuin. Deze tuin biedt voor elke hond wat wils. Ook wordt er regelmatig een wandeling met ze gemaakt of een spelletje met ze gedaan.

Door kennis, ervaring en inzicht proberen wij een natuurlijke sfeer te creëren tussen de honden zodat de honden in goede harmonie met elkaar omgaan.

Meer informatie

Onderdelen HondenTuin

Klik op een onderdeel voor meer foto’s.

Voor welke honden?

De HondenTuinen heeft voor elke hond wat wils. Jong of oud. Door de verschillende gebieden en professionele begeleiding kan iedere hond op z’n eigen manier genieten. Uiteraard is het wel belangrijk dat je hond sociaal is voor de mens en voor de andere honden. Daar waar nodig en mogelijk, houden we rekening met individuele wensen van de hond.

Via verschillende social mediakanalen houden we je op de hoogte van het plezier van je hond. Je kunt met een gerust hart naar je werk, met vakantie of op zakenreis.

Waterworld

Wildpark

The Field

Dogzzzzz