Training Centre : ‘Voor ‘bonding’ met je hond’.

In het YouDog Training Centre helpen we je mee aan de socialisatie van je hond of geven we je tips voor de gedragsverandering waar behoefte aan is, binnen het gezin en jou leven. Je ontvangt handvatten in de vorm van theoretische kennis en praktische oefeningen. En uiteindelijk ontdek je, dat het leuk is om samen met je hond bezig te zijn.

In het YouDog Training Centre werken we in kleine groepjes van max. 6 deelnemers met hond. Dit heeft als voordeel dat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en onderlinge feedback. Daarnaast zijn we van mening dat het niet ophoudt met een klasje van 10 weken volgen. Sterker nog: dan begint het vaak. Door een hoeveelheid lessen te verdelen over een langere periode kun je als eigenaar een nog beter beeld krijgen van wat jij en je hond nog nodig hebben om een fijn leven samen te hebben. Wij stellen samen met jou een trainingsplan op, verdeeld over langere periode ( max 1 jaar) dat goed past naast alle andere activiteiten die er nog zijn. Professionaliteit gaat samen met flexibiliteit. 

Doordat we thematisch werken, zijn de lessen overzichtelijk en kunnen we indien gewenst, gezamenlijk oefenen op een andere locatie.