Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
32 berichten.
irene heeft geschreven op 25 april 2019 om 12:00
Ik denk dat mijn hond Joep wel iedere dag mee wil met de uitlaatservice van YouDog. De lieve mensen van YouDog zorgen zo goed voor hem en zijn vriendjes dat had ik nooit verwacht. Ik vind het super dat er iedere keer zo uitgebreid aandacht is voor de hondjes en dat ze lekker lang mogen lopen. Dank voor alle goede zorgen!
Sandra heeft geschreven op 28 februari 2019 om 10:22
Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en het vele plezier dat Itas al jaren met jullie heeft. Ook nu dat hij ouder, blinder en dover wordt is hij bij jullie in goede handen.
Thomas Boerma heeft geschreven op 26 februari 2019 om 17:55
Onze hond Buda gaat 2 dagen per week met de uitlaatservice van YouDog mee, een groot succes. Door de deskundige en professionele aanpak wordt Buda elke keer weer uitgedaagd en geïnspireerd met als gevolg een hele blije en steady hond. Elke hond heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en heeft wellicht net een andere aanpak nodig, bij YouDog begrijpen ze dit perfect en passen ze zich hier op aan. Daarnaast kunnen wij Altijd bij Heidi, Jim en Marit terecht voor extra advies en zijn ze sterk in hun communicatie, een betere uitlaat voor Buda kunnen wij ons niet wensen – dikke aanrader!

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?