YouDog

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Noord Limburg en Amsterdam

YouDog bestaat uit verschillende onderdelen in verschillende delen van Nederland:

1. HondenTuinen in Bergen (Noord-Limburg)

 Groepstrainingen in kleine groepjes (max 4 deelnemers) of privé training en dag-en vakantie opvang in huiselijke sfeer

2. Green Dogwalk (Amsterdam)

Dè uitlaatservice in Amsterdam

Missie

‘Life and Learn by Leading’
YouDog begeleidt en informeert eigenaren op een professionele manier over de opvoeding en het gedrag van de hond. Ons team zorgt ervoor dat de theorie met praktische tips wordt aangevuld, zodat alle opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Een goed begrip tussen baas en hond zorgt ervoor dat je direct kan inspelen op bepaalde (ongewenste) situaties.

In December 2019 was er een mooie reportage te zien van de HondenTuinen bij het SBS 6 programma Holland van Boven.  Deze reportage geeft een kleine impressie van de HondenTuinen…kijk snel hieronder…

YouDog DEF van Dutch Content Productions.

 

YouDog Team

Heidi

Mijn naam is Heidi Nollé.  In  2014 heb ik mijn kantoorbaan opgezegd en heb ik van mijn passie mijn professie gemaakt. De start van mijn eigen bedrijf YouDog.

 Met diverse opleidingen en cursussen aan de Martin Gaus Academy als Kynologisch Gedragstherapie, Kynologisch Instructeur en EHBO voor honden heb ik mijzelf professioneel opgeleid. Om jouw hond altijd de beste zorg en begeleiding te geven volg ik nog steeds regelmatig trainingen, workshops, lezingen en webinars.

Mijn benadering is om het dier vanuit positieve bekrachtiging te benaderen. Belonen werkt beter dan straffen. En in alle activiteiten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het individu van de hond.

Samen met mijn team werk ik met veel plezier aan  de groei en ontwikkeling van jouw hond. YouDog voor de beste relatie met je hond.

 

Green Dogwalk Amsterdam

Marit

Mijn naam is Marit van Beurden en wonende in Amsterdam. In de loop der jaren ben ik bezig geweest met het gedrag van dieren. Het was altijd iets wat mij interesseerde.

Na de middelbare school ben ik de opleiding Dier en Management gaan doen.

Tijdens de opleiding merkte ik dat mijn interesse echt bij honden lag. Dat bleek ook uit mijn keuze voor stageplekken (asiel, trimsalon, dierenspeciaalzaak, dagopvang voor honden).
Bij die dagopvang ben ik een jaar werkzaam geweest en ik werk al 4 jaar bij die dierenspeciaalzaak.
Daarnaast heb ik de eerste module van kynologie afgerond bij Dogvision en ben van plan om de gehele studie verder af te ronden.

Nu kan ik alles, wat ik tot nu toe heb geleerd en in de toekomst nog ga leren, bij Heidi in de praktijk brengen.