Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
42 berichten.
Thomas Boerma schreef op 26 februari 2019 om 17:55
Onze hond Buda gaat 2 dagen per week met de uitlaatservice van YouDog mee, een groot succes. Door de deskundige en professionele aanpak wordt Buda elke keer weer uitgedaagd en geïnspireerd met als gevolg een hele blije en steady hond. Elke hond heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en heeft wellicht net een andere aanpak nodig, bij YouDog begrijpen ze dit perfect en passen ze zich hier op aan. Daarnaast kunnen wij Altijd bij Heidi, Jim en Marit terecht voor extra advies en zijn ze sterk in hun communicatie, een betere uitlaat voor Buda kunnen wij ons niet wensen – dikke aanrader!
lotte schreef op 24 februari 2019 om 18:40
Vanaf dat Beertje een kleine poodle pup was is zij 3 keer per week uitgelaten door Heidi. Beertje heeft zoveel geleerd en, nog veel belangrijker, zoveel plezier gehad. Inmiddels zijn we verhuisd naar een andere stad en ook al zijn we tevreden met de nieuwe uitlaatservice, het zal nooit zo vertrouwd zijn als bij Heidi.
Krista Vaesen schreef op 24 februari 2019 om 18:35
Wij zijn erg tevreden over Youdog! Onze hond Mowgli heeft het zo naar zijn zin en ligt elke donderdag en vrijdag klaar bij de deur om opgehaald te worden. Wij zijn blij dat Mowgli naast de extra beweging en socialisatie ook nog getraind wordt. Youdog gaat verder dan andere uitlaatservices, is betrouwbaar en flexibel wanneer Mowgli meer of minder moet worden ingeroosterd. Ik kan het iedereen aanraden. Happy dog, happy life 🙂

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?