Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
42 berichten.
Melanie schreef op 17 januari 2023 om 14:24
Kayla (Amerikaanse Akita) gaat al vanaf dat ze pup is naar Heidi. Het is een hele lieve, rustige hond die het liefst de hele dag met mensen knuffelt. Ze is heel onzeker en vindt het spannend met andere honden… ook al oogt ze heel groot en stoer 😉 Heidi kijkt altijd echt goed naar hoe Kayla zich voelt (heeft ze zin om te spelen, wilt ze liever rustig de wei in, wil ze knuffelen…) en gaat daar dan op in, zodat Kayla niet over haar grenzen gaat en geïrriteerd wordt of onrustig. Heidi neemt de tijd om Kayla uit te dagen (door de band, met een bal of iets anders leuks) en speelt met haar… Als wij op vakantie gaan, laten we Kayla al jaren met een gerust gevoel achter bij Heidi en dan krijgen we altijd leuke berichtjes en foto’s zodat we weten hoe het gaat. Een Akita is wat dat betreft geen makkelijke hond (met andere honden) maar zelfs Kayla heeft vriendjes waar ze mee speelt. Thnx 2 Heidi! Wij vakantie…. Kayla vakantie …. !
Annemarie schreef op 6 januari 2023 om 18:21
Dex komt al 2 jaar lang bij Heidi om af en toe te logeren en om cursus te volgen met mij, z'n baasje. Het bevalt zo goed dat, als de auto bijna bij Heidi is, de staart van Dex al heen en weer blijft gaan. Super enthousiast om er naar toe te gaan. Hij ziet alleen Heidi nog maar staan, ons niet meer en komt ook niet even terug om door ons aangehaald te worden. Hij blijft graag logeren en is gelukkig evenzo enthousiast om na de logeerpartij weer mee terug te gaan naar huis. Het allermooiste vind ik dat, als wij vakantie hebben, Dex ook echt vakantie heeft. Hij geniet volop, dat zien wij aan de foto’s die Heidi dan stuurt. Dat is zo’n fijn gevoel dat je dier het ook naar de zin heeft. Ook de cursus bevalt heelt erg goed. We konden in het begin problemen opgeven waar wij als baasje mee worstelen en Heidi speelde daar op in tijdens de cursus, heel doelgericht. Veel handvatten aangereikt gekregen en het gaat gelukkig ook heel goed. En dat terwijl Dex, 2 jaar en 3 maanden oud, nu weer in zijn puberteitsperikelen zit.
Joan Wijma schreef op 6 januari 2023 om 11:38
Toen Bandhu bij ons kwam was hij 3,5 jaar en sociaal niet erg handig met andere honden. Daarom hebben wij hem wekelijks bij Heidi in de dagopvang gebracht, daar kon hij in een veilige omgeving leren socialiseren met soortgenoten. Dat heeft hem ontzettend goed gedaan en ons uiteraard ook. Tegenwoordig brengen we hem nog steeds iedere week een dag naar YouDog. Op het moment dat we ’s morgens zijn deken, speeltje en wat “lunch” bij elkaar rapen, weet hij al dat hij weer een dag mag gaan spelen en is hij ontzettend blij en uitgelaten. Als we in de buurt komen begint hij ook een beetje te piepen en zodra we de auto uit zijn, weet hij niet hoe snel hij bij de ingang moet komen. Uitzinnig begroet hij Heidi dan. In het begin vond hij het een beetje lastig als ik dan wegging, maar nu kijkt hij al niet meer naar me om en gaat op zoek naar zijn speelmaatjes. Gelukkig is Bandhu ’s avonds net zo blij als we hem weer komen ophalen. Soms is hij zwart in plaats van wit, maar dat betekent juist dat hij heel veel buiten heeft gespeeld. Wij hebben onze hond in Heidi’s zorg zien groeien. De omgang met andere honden gaat steeds beter. Jammer genoeg denkt hij thuis dat hij nog steeds zijn territorium moet verdedigen (en daar hoort wat hem betreft het achterliggende bos ook bij), maar dat hebben we leren accepteren. Sommige honden houden dat nu eenmaal een beetje. Heidi traint hond en mens, communiceert goed en geeft je tips waar nodig. Al met al raden wij YouDog aan aan iedereen die een fijne, veilige en bekwame plek zoekt voor zijn/haar hond voor een enkele dag of vakanties

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?