Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Linda heeft geschreven op 3 januari 2023 om 15:41
Elke week gaat onze beau een dagje naar Heidi …. Wat een feest voor haar …. Als we stoppen weet ze niet hoe snel ze naar de deur moet , geen blik meer naar mij maar snel Heidi knuffelen en spelen maar 🎉…. Dank voor je lieve aandacht voor onze beau wat zijn we blij dat we voor beau jou gevonden hebben sinds we hier zijn komen wonen …. Ook een nachtje slapen geen probleem … elke x weer haal ik een blijde beau op( zo jammer dat ze niet kan praten :)) ) dank jullie wel allemaal. Wij zijn super blij en ook door het contact en spelen elke week met andere honden is beau met wandelen ook rustiger als ze andere honden ziet …tot van de week weer 😘beau kan niet wachten 🐶
Carla Kliffen heeft geschreven op 3 januari 2023 om 15:30
Skipp komt al vanaf het begin van Hondentuinen bij Heidi en ik kan me geen betere opvang wensen voor Skipp. Skipp staat altijd te stuiteren voor de deur, zo graag gaat hij logeren. De honden worden hier echt op maat begeleid en krijgen ook op maat aandacht, wij zijn heel blij met YouDog Hondentuinen. Ook de trainingen bij Heidi zijn leuk en leerzaam.
Henriëtte heeft geschreven op 3 januari 2023 om 14:31
Heidi bedankt voor de opvang van onze hond Victor tijdens oud op nieuw! Hij hoeft je naam maar te horen en hij staat al klaar om weer naar jou te komen! Wij zijn erg blij met je professionele aanpak! Nogmaals dank, groetjes Henriëtte

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?