Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
42 berichten.
Henriëtte schreef op 3 januari 2023 om 14:31
Heidi bedankt voor de opvang van onze hond Victor tijdens oud op nieuw! Hij hoeft je naam maar te horen en hij staat al klaar om weer naar jou te komen! Wij zijn erg blij met je professionele aanpak! Nogmaals dank, groetjes Henriëtte
Suzanne schreef op 30 augustus 2022 om 23:27
Gisteren onze Sepp opgehaald na 3 weken vakantie bij Heidi. Hij was super goed verzorgd en zag er tevreden en relaxed uit. Sepp vindt het geweldig om hier te verblijven! Dankjewel voor alle goede zorgen en alle leuke activiteiten (zwembad, kuilen graven, lekker ravotten ☺️)… We kunnen ons geen beter oppas adres voorstellen! Tot snel!
Ghislaine schreef op 17 april 2022 om 18:40
Vandaag onze lieve Mila opgehaald na haar eerste week bij Heidi. Zo fijn om je hond zo happy te zien. Heidi bedankt voor de goede zorgen. Milz heeft genoten. Dat was duidelijk te zien. Wij hebben een vast adres gevonden. Tot de volgende keer.

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?