Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Petra spies heeft geschreven op 19 juni 2021 om 13:37
Onze angel vind het geweldig bij Heidi. Dat kan je al aan angel merken als je haar daar brengt.gisteren voor het eerst naar de trimsalon daar geweest. Keurig verzorgd kwam ze tevoorschijn. Angel heeft weer genoten Heidi heeft liefde voor de dieren en kent haar vak uitstekend
Jeroen heeft geschreven op 1 maart 2021 om 20:38
We zijn met onze mechelaar mix Floor al vanaf het begin bij Heidi's uitlaatservice, maar nog nooit een berichtje geschreven. Dat wordt dus eens tijd! Wij vinden Heidi en haar Youdog-team Marit en Jim echt top. Ze zijn betrouwbaar en professioneel. Tijdens de uitlaat gaan de honden heerlijk los met hun vriendjes. Nu we vaak thuis zijn wanneer Floor weer thuis komt is haar geluk nog overduidelijker. En daar worden wij weer erg blij van. Naast de uitlaat hebben we ook ervaring met de Hondentuinen in Limburg: wat een geweldige plek is dat! Gegarandeerde lol voor je hond en ook voldoende rustmomenten. Er is veel aandacht voor de persoonlijke behoeften van je hond. Heidi vindt de perfecte balans. Youdog heeft al vele malen ons vertrouwen gewonnen en wij kunnen het hele team de hun services van harte aanraden. Hartelijke groet, Anna & Jeroen
Linda heeft geschreven op 25 februari 2021 om 19:29
BETROKKEN, PROFESSIONEEL, ENTHOUSIAST en een GROTE LIEFDE VOOR HONDEN. Een paar beschrijvende woorden die passen bij YouDog en dus bij Heidi. In Wellerlooi op een mooie ruime plek neem ik les met Luka. Er is oog voor wat zowel baasje als hond willen en kunnen leren, op het tempo wat bij ieder past. We vinden het allebei erg leuk om naar de les te gaan. Verder is ook de puppyspeeltuin een aanrader! En de opvang ga ik in de toekomst zeker gebruiken als ik eens een dagje niet zelf voor Luka kan zorgen. Ik weet dat ze dan sowieso op een goede plek is. Dus bij twijfel: DOEN! Groetjes, Linda uit Blitterswijck.

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?