Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
32 berichten.
JW heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 18:07
Sammie en Simba gaan al jaren mee met Youdog. Ze gaan altijd enthousiast mee, zelf wordt ik niet zo enthousiast onthaald als ik thuis kom. De Service is top, ik wordt geïnformeerd over eventuele zaken waar ik op moet letten en ze laten de honden netjes achter als ik niet thuis ben. Als het aan Sammie en Simba zou liggen zouden ze 7 dagen in de week, 2x per dag mee gaan.
Mendy heeft geschreven op 29 mei 2019 om 11:08
Onze rhodesian ridgeback Randal gaat al sinds pup af aan een aantal keer in de week wandelen met YouDog. Wij zijn al 4 jaar super enthousiast over YouDog. De liefde en aandacht voor je hond, de betrouwbaarheid, de nauwkeurigheid, het wandelen op diverse plekken. Aan YouDog heb je een super partner voor als je je werk wil combineren met het welzijn van je hond.
Jonas heeft geschreven op 28 mei 2019 om 15:59
We have a young English working Cocker Spaniel who needs a lot of running and attention. So we are super happy that we found Heidi. She is the first dogwalker that we fully trust with having Stevie off leash. Especially when we met Heidi we were impressed by her knowledge about dogs. Every time Stevie comes home from a walk he is very relaxed and we feel in very good hands!

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?