Skip to content

YouDog

Hét Training Centre
en dé Opvang voor je hond.

Visie

Jouw hond speelt een belangrijke rol in jouw (gezins)leven. Een goede relatie met jouw viervoeter is net zo belangrijk als de relatie met de andere gezinsleden en met de directe omgeving.

Je wilt het beste voor jou en jouw viervoeter, je wilt je hond begrijpen en je wilt dat hij snapt wat jij wilt. Samen met mijn team werk ik aan het versterken van deze band en dragen wij, met onze werkwijze, hopelijk bij aan het verminderen van ongewenste gedrag of bijtincidenten.

Het team van YouDog is zeer professioneel en werkt op basis van betrouwbaarheid, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Laatste nieuws

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Mariska Loozen heeft geschreven op 18 januari 2020 om 20:53
Mijn eerste indruk was: Echt waar?, een huiskamer voor honden. Wauw.. wat een gezelligheid, mooi verzorgde slaapcabines en een veilig gevoel. Ik probeerde me altijd in alle bochten te wringen om Baako maar niet weg te hoeven brengen, want thuis heeft hij het toch het beste en achter tralies is nou eenmaal geen vakantie. We hebben Baako inmiddels 3 keer een nacht naar de hondentuinen gebracht. Hij en wij hebben Heidi leren kennen en ik kan me geen betere plek bedenken, naast thuis, voor onze Baako. Hij voelt zich op zijn gemak bij de hondentuinen en Baako is echt de makkelijkste niet. Het persoonlijk contact, de tijd die genomen wordt voor je, de omgang met de honden, de adviezen en tips die je tijdens de gesprekken krijgt, alles is echt top. Alle gezinsleden zijn inmiddels een keer mee geweest om te kijken en iedereen is enthousiast. Er zijn alweer een paar dagen gereserveerd in de loop van 2020. Daar hebben we nu totaal geen moeite meer mee. Heidi, ga zo door, je doet het top. Als ik sterren mocht geven, dan verdien je er ***** .
Selma ilik heeft geschreven op 2 januari 2020 om 20:47
Vandaag onze Badi in Wellerlooi opgehaald na 8 dagen pension bij Heidi. Wat een persoonlijk en professioneel ontvangst. Alle tijd wordt aan het brengen en halen besteed. Normaal gesproken vind ik het verschrikkelijk om mijn hond naar een pension te brengen en hem te moeten achterlaten in een metalen hok. Vreselijk! Maar dit voelde echt zo anders! Heidi liet ons eerst uitgebreid het verblijf en de Velden buiten zien en mijn hond had zo alle tijd om overal rond te snuffelen. Geen haast en geen gestress. Het slaap verblijf van de honden ziet er zeer schoon en prettig uit. Geen metalen benches maar hun eigen cabine. Badi is veel buiten geweest en ik weet dat hij het heel goed heeft gehad. Bij alle andere pensions sleurde hij mij bij ophalen snel de auto in en nu kreeg ik hem niet in de auto want hij was nog lekker aan het rondlopen en wilde met Heidi spelen. Dat zegt voor mij alles. Het is de reis vanuit Amsterdam meer dan waard. Ik heb direct voor december 2020 geboekt,top!!
Charlotte heeft geschreven op 2 januari 2020 om 19:11
Ayra is voor het eerst bij Heidi in de hondentuinen geweest, en kwam heel zen en heerlijk ruikend terug. Ze is lekker veel buiten geweest en wanneer het te druk voor haar was kon ze zich terugrekken in een van de slaapcabines. Dankzij het persoonlijke lijntje met Heidi ontving ik regelmatig hele leuke foto’s van mijn maatje. Nogmaals bedankt voor de goede zorg en tot de volgende keer!

Klanten aan het woord

YouDog

Emoties bij de mens zijn heel normaal. Maar bij honden gaan we er vaak aan voorbij. In de HondenTuinen en bij het Training Centre zorgen we voor goede balans tussen de gewenste gedragsverandering en de aanwezige emoties.

Are You Ready to Adopt a Furry Friend?