Skip to content

Hondenschool Limburg

Ben jij de trotse eigenaar van een nieuwe pup of een jonge hond? Dan is het ook aan jou de taak om jouw hond goed op te voeden. Hier horen de nodige trainingen bij. Ben jij woonachtig in Limburg of omgeving? Dan is de hondenschool Limburg YouDog dé plek om trainingen te volgen. Lees gauw verder welke trainingen je bij deze hondenschool kunt volgen en meer.

Training op maat

Geen enkele hond is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat de cursus en trainingen goed aansluiten op jouw hond en jouw doel(en). Bij deze hondenschool  in Limburg werken professionals met jarenlange ervaring. Zij kunnen precies zien wat jij en jouw hond nodig hebben t en hoe de trainingen het meest effectief zijn. Je geniet als het ware van een training op maat voor jouw hond.

Hondenschool Limburg

Flexibiliteit

Het is begrijpelijk dat hondentrainingen niet altijd ideaal passen binnen jouw schema. Toch is het mogelijk om trainingen bij de hondenschool in Limburg van YouDog te volgen. Je geniet namelijk altijd van flexibiliteit, niet alleen qua planning, maar ook bij de trainingen zelf. Plan de training in wanneer het jou uitkomt en geniet van een flexibele houding.

Waar wordt op gelet?

Voordat we met de training van start gaan stemmen we samen af wat jouw doel(en) zijn om samen met je hond aan te werken. Op basis daarvan stellen we bij onze hondenschool in Limburg een trainingsplan samen.
De lessen zijn altijd een combinatie van theorie en praktijk. Er wordt ook gekeken naar de socialisatie van jouw hond. Hoe reageert jouw hond op andere honden en hoe ga je als baasje hiermee om. Ook kan probleemgedrag op jonge leeftijd al worden herkend. Dit is belangrijk, want hoe eerder je probleemgedrag opmerkt, des te effectiever een oplossing kan zijn. Jouw hond leert niet alleen van deze trainingen, jij als baasje leert niet alleen jouw hond beter kennen, maar ook beter te reageren als baas van de hond.

Heb jij een jonge hond of pup? Wacht dan niet te lang met het trainen van jouw pup. YouDog hondenschool Limburg is de perfecte plek om jouw hond te trainen. Leer meer over het gedrag van jouw hond en geniet van een hond van een fijne samenwerking met je hond.. Wil jij ook jouw jonge hond of pup trainen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met hondenschool Youdog voor meer informatie of schrijf jouw hond in voor een training.

Heb je vragen over het hondenpension Limburg?

Je kunt altijd bellen of mailen | 06-21 55 21 54 | info@youdog.nl | Ons hondenpension is gelegen aan de Walbeckerweg 4 in Wellerlooi.

De mogelijkheden bij YouDog

Klanten aan het woord